Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌نصرت الله علیرضایی روز سه شنبه در آئین اهدای کلاه ایمنی به موتور سواران شهرستان آوج افزود: شکل گیری فرهنگ راهنمایی و رانندگی ابتدا از خانواده، سپس مدرسه و در نتیجه از بطن نهادهای فرهنگی جامعه آغاز و باید به عنوان فرهنگ عمومی در کشور نهادینه می شود.
وی تصریح کرد: اگر یک شخص بداند که با تصادف و فوت یک انسان چه آسیب هایی خانواده شخص فوت شده و اجتماع را تهدید می کند و چه خسارات و هزینه های جبران ناپذیری بر کشور تحمیل می شود، در رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی احساس مسئولیت بیشتری کرده و با احتیاط بیشتری رانندگی خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندارآوج درادامه تاکیدکرد: درآبادانی و توسعه مناطق محروم هم نباید منتظر وقوع معجزه باشیم بلکه باید با احساس مسئولیت و نهادینه کردن فرهنگ انسجام ووحدت و مشارکت درخدمت رسانی بیش از پیش تلاش کنیم.
وی افزود: صاحبان فکروایده وسرمایه با تعامل وهمکاری برای آبادانی روستاها تلاش کنند وما را نیز درمسیر خدمت یاری نمایند.

‌شهرستان آوج به مرکزیت شهری به همین نام در جنوب غرب استان قزوین قرار دارد.

۳۰۱۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایمنی آوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۰۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت نظارت بر دوربین‌های راهنمایی و رانندگی

 

به گزارش شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما،دوربین‌های هوشمند زیادی در سطح شهرها است  که راننده متخلف را شناسایی می‌کنند. 

برخی از رانندگان شاکی هستند که چرا وقتی خودروشان در محل تخلف حضور نداشته،  توسط دوربین ها جریمه شده‌اند.

رییس پلیس راهور فراجا  به تازگی گفته : ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباهی ارسال می‌شود که برای رفع این خطا باید دوربین‌ها نوسازی شود.

سردار تیمور حسینی افزود : دو موضوع باعث اشتباه ارسال شدن جرایم رانندگی است؛ یک، موضوع کیفیت دوربین‌ها و دو، دستکاری ارقام پلاک خودرو توسط برخی از رانندگان است.

سردار حسینی گفته : سامانه رسیدگی غیرحضوری یا اینترنتی به اعتراضات در دست آماده‌سازی است و امیدواریم به‌زودی یعنی در سال ۱۴۰۳ بتوانیم این سامانه را معرفی و رونمایی کنیم تا دیگر برای اعتراض به تخلفات رانندگی نیاز به مراجعه حضوری نباشد.

متن پیام شهروند خبرنگار ما:

متاسفانه پلیس راهور به دوربین ها نظارت ندارد سرعت مجاز روی تابلو نرسیده به دوربین راهنمای و رانندگی در پمپ بنزین افتخاری در اتوبان شهید کسایی در تبریز  ۸۰ کیلومتر بر ساعت می باشد ولی  با هر سرعتی عبور کنیم  توسط دوربین ها جریمه می شویم. 

دیگر خبرها

  • اهمیت دوچندان صنعت نفت با فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر
  • دو قانون جدید FIA برای فرمول یک
  • ضرورت نظارت بر دوربین‌های راهنمایی و رانندگی
  • تغییر ارکان خودرو، نصب برچسب و استفاده از چراغ زنون ممنوع است/ خودرو‌های آف‌رود تابع قوانین باشند
  • فرهنگ مردمی سپاس از معلم نهادینه شود
  • تقدیر از معلمان به عنوان یک فرهنگ در جامعه نهادینه شود
  • اثرگذاری فرهنگی اساتید در دانشگاه آزاد بیشتر می‌شود
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​
  • پیگیری ۱۸۴ درخواست در ملاقات مردمی با فرماندار مشهد
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند